تولید انرژ ی رایگان، افسانه یا واقعیت؟ا

 

یک شرکت ایرلندی از دانشمندان دعوت کرد " انرژی رایگان " را آزمایش کنند.

یک شرکت ایرلندی جامعه علمی را به چالش گرفته تا یک تکنولوژی توسعه یافته توسط آن شرکت را تست کنند که ادعا می کنند انرژی رایگان تولید می کند
شرکت Steorn می گوید این اختراع بر اساس برهم کنش میدانهای مغناطیسی عمل می کند و اجازه تولید انرژی پاک، رایگان و ثابت را می دهد - ، مفهومی که یکی از اصول اولیه فیزیک را به چالش می کشد.

این شرکت ادعا می کند این تکنولوژی را می توان به طور بالقوه جهت تولید انرژی در تمام وسایل بکار برد، از موبایل تا اتوموبیل ها.
Steorn 
ادعایش را از طریق یک آگهی در نشریه اکونومیست همین هفته (هفته سوم آگوست 2006)، منشر کرده است. در این آگهی نقل قول معروفی از برنده ایرلندی جایزه نوبل ادبیات، جرج برنارد شاو، ذکر شده که گفته است: "همه حقایق بزرگ در ابتدا کفرآمیز جلوه می کنند".
شون مک کارتی (Sean McCarthy) مدیر ارشد Steorn گفته است آنها از 12 فیزیکدان دعوت کرده اند تا با دقت زیاد این فن آوری را آزمایش کنند تا بتوان آن را توسعه داد.
مک کارتی می گوید: "چیزی که ما ساخته ایم راهی ست برای طراحی میدانهای مغناطیسی تا هنگامی که دور این میدانها حرکت می کنید به صورتی که نقطه آغاز و پایان حرکت یکجا باشد به انرژی دست می یابید".
مک کارتی به رادیوی ایرلندی RTE گفت: " این انرژی از تبدیل منابع دیگر انرژی مثلا انرژی داخلی آهن ربا تولید نشده است بلکه به صورت واقعی به وجود آمده است. هنگامی که این فن آوری شروع به کار می کند جریان ثابتی از انرژی پاک تولید می کند".
بر اساس یکی از اصول اولیه فیزیک، انرژی به وجود نمی آید و از بین نمی رود بلکه از شکلی به شکل دیگر در می آید.
مک کارتی گفت یک مانع بزرگ پیش رو ، عدم اطمینان به امکان انجام چنین کاری توسط آنها بود. وی گفت: " در شش ماه اول، واقعا خودمان هم به آن باور نداشتیم. در سه سال اخیر این اکتشاف در آزمایشگاههای خودمان، آزمایشگاههای مستقل و غیره به طور دقیق آزمایش شده است با این حال ما نتوانستیم در باره آن علاقمندی قابل توجه ای در دانشمندان ایجاد کنیم. ما از دانشمندان دعوت کردیم بیایند و آن را به طور محرمانه آزمایش کنند و آنها کاملا خوشحال بودند که کارکردش را تایید می کنند".
وی گفت: "با این حال برای تجاری کردن و بردن این اختراع به زندگی مردم ما نیاز به تاییدات موثق علمی و دانشگاهی در این حوزه داریم و این خود یک چالش است".